Video

Skrekkfilmsnutt

Jeg vet ikke helt hvor interessert dere er i å se hva vi gjør på skolen, men jeg synes det er morsomt å vise det likevel! Dette var det aller siste prosjektet vi leverte inn i media i år. Oppgaven var å lage en 30 sekunder lang filmsnutt fra høydepunktet/klimakset i en oppdiktet skrekkfilm. Over ser dere resultatet vårt! Filmen ble veldig "The Grudge"-inspirert, men jeg tror hele gruppa ble fornøyd med resultatet! Noen som ble skremt eller? Hva synes du?

#Uhørt#Summer#Rockation

Nå begynner spammen dere, det er under en måned igjen til konsert! Som noen av dere muligens husker, så hadde vi i Uhørt konsert rett før jul og også denne gangen har vi laget reklamevideo. Akkurat som sist, er det Jonas og Sigve som har filmet og redigert videoen for oss. Den ble så sykt bra! Nå gleder jeg meg enda mer til konsert! For dere som bor i området (hei venner og familie som jeg vet er innom her) så kan dere bestille billetter på idhuset.no. Hva synes du om videoen?

Innkjøp fra april

HAHAHAHA, herregud, tidenes styggeste startbilde. Her er i allefall innkjøpsvideoen med tingene jeg har kjøpt de siste ukene, som lovet. Buksa fra Nelly var dessverre for liten, så den måtte jeg sende tilbake. Venter på en ny nå da, men den er helt lik, så jeg filmet før jeg sendte den tilbake slik at jeg slapp å utsette filmen til den nye kom i posten. Husk å sette på 1080p for MYE bedre kvalitet! 

Young, wild and free

Husker dere musikkvideoen jeg snakket om som vi jobbet med på skolen rett før jul? Vel, her er den! Kanskje litt morsommere for oss som var med i den og for de som kjenner oss, men dere ba jo om det. Jeg synes den ble ganske søt, jeg! Og så må du huske å sette den på 1080p for mye bedre kvalitet. Hva synes du?

"One Night Before Christmas"

Reklame, reklame, reklame. Lik gjerne siden vår på facebook her! 

Sommerens innkjøp

Jaaa, jeg tygger tyggis, kutter noen ganger halve hodet mitt og er ikke alltid helt i fokus. Haha, det blir nok ikke en vane å se meg på video! Se i HD.

Noe du likte?

VB: USA 2012

Se i HD.

Tretti minutter

Sett av tretti minutter av livet ditt til å se denne filmen.

Life on Bjorli